Incassogemachtigde

Bedrijven en organisaties met slecht betalende klanten worden in hun voortbestaan bedreigd.

Uw klant betaalt niet? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de betaling van uw factuur uitblijft, de zaken gaan slecht, een dreigend faillissement, een klacht, niet kunnen of willen betalen.
Bellen, herinneringen en aanmaningen sturen, de openstaande posten vergen veel van uw tijd. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een deskundig incassobureau.

Het verzorgen van minnelijke incassoprocedures behoort tot de kernactiviteiten van Multi Credit Management (MCM). Wij besteden extra veel aandacht aan de kwaliteit van communicatie naar uw klant.
Onze kracht is de persoonlijke communicatie waarin wij uw klanten tactvol aanzetten tot een spoedige betaling.

Voor uw incassomaatregelen is MCM dus uw partner. Wij nemen u dit traject op respectvolle en integere wijze uit handen waarbij in hoge mate rekening wordt gehouden met de relatie tussen u en uw klant.
Wanneer u een reële vordering in handen geeft van MCM, weet u zeker dat een incassozaak trefzeker en met tact wordt aangepakt.
Na een juiste analyse zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige incasso.

Bij een goede communicatie hoort ook een heldere rapportage. U wordt door ons zowel schriftelijk als mondeling regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van uw dossier(s).
De afspraken en tarieven die wij met u maken worden schriftelijk aan u bevestigd zodat u weet waar u aan toe bent.

Indien u het op prijs stelt komen wij graag bij u langs om nader kennis te maken en u van verdere informatie te voorzien. Wij starten graag een incassotraject voor u, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.
 

Comments are closed.

Contact

Multi Credit Management B.V.

Postbus 94

1910 AB Uitgeest

Tel: 0251-824970

Fax: 0251 831970

E-mail: info@multicreditmanagement.nl

BTWnr.: NL850502779B01

Algemene Voorwaarden